Duidelijkheid Voorop.

Belangrijk om te Weten bij Jouw Bezoek.

Onze richtlijnen en nuances, helder en transparant voor jou uiteengezet.

Een paar nuances voor je bezoek


Welkom op onze website!

We zijn blij dat je er bent. We willen dat je je hier thuis voelt, dus laten we enkele dingen duidelijk maken:


Wat je op de website ziet:

Op onze website delen we informatie, afbeeldingen en andere materialen om je te informeren. Maar net zoals dingen in het leven veranderen, kan de inhoud hier ook veranderen. We kunnen updates maken, dingen toevoegen of verwijderen, en dat doen we soms zonder een speciale aankondiging.


Ons aanbod aan jou:

De informatie die je hier ziet is vrijblijvend. Beschouw het als een richting, niet als een vaststaand aanbod. Als je echt geïnteresseerd bent in wat we te bieden hebben, is het beste om contact met ons op te nemen. Een deal is pas een deal als we beide akkoord gaan!


We doen ons best, maar...

We doen ons best om alles correct weer te geven, maar net als iedereen kunnen we soms een foutje maken. Dus, als je iets ziet dat niet klopt of als je denkt dat er iets ontbreekt, laat het ons dan weten. En onthoud, we geven geen garanties over de juistheid van de informatie hier.


Over prijzen en links:

Soms kunnen er foutjes insluipen in onze prijzen of in de links die we delen. We zijn niet verantwoordelijk voor wat je vindt op andere websites waarnaar we linken.


Over onze content:

We hebben hard gewerkt aan alles wat je hier ziet. Dat betekent dat alle rechten op de inhoud bij ons liggen. We waarderen het als je onze content niet kopieert of verspreidt zonder onze toestemming. Als je iets wilt delen, vraag het ons gewoon!


Updates:

We updaten deze tekst af en toe. De laatste keer dat we dit deden was op 29 september 2023.